Week 37 – Een beetje angstig?

Denk je inmiddels met weemoed terug aan de tijd dat je niet zo’n enorme buik had? Nog héél even geduld… En heb je soms last van zenuwen? Probeer te ontspannen met deze tips.

Je baarmoeder heeft het ‘hoogtepunt’ bereikt qua grootte en komt tot net onder het borstbeen. Maak je dan ook geen zorgen als je de baby niet meer zoveel voelt bewegen; hier is simpelweg geen ruimte meer voor. Zelfs je navel moet wijken, vandaar dat ‘ie zo naar buiten steekt. Gelukkig is je baby ingedaald, of begint daarmee, en dat zorgt voor minder druk op de longen. Je baby oefent nog druk met ademhalen en zuigen, om helemaal voorbereid naar buiten te komen. De verloskundige zal blijven controleren of de baby nog goed ligt. Voel jij ondertussen dat je het allemaal toch behoorlijk spannend vindt? Ga een paar baantjes zwemmen in het zwembad of nodig vrienden en vriendinnen uit voor opbeurende woorden. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk, let maar op.

Tips 37 weken zwanger:
 Zet de ziekenhuistas klaar. Doe dit ook als je thuis wilt bevallen, er is altijd een kans dat je álsnog naar het ziekenhuis moet.

Andere bekeken ook..

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods