Week 33 – “Eh sorry, wat zei je?” 

Je kleine stompt en schopt er lustig op los, het lijkt wel alsof ‘ie zegt: “Ik wil eruit!” Toch moet je baby nog éven geduld hebben. Jij merkt ondertussen dat er een hoop dingen volledig langs je heen gaan. Hoe komt dat?  

Je komt nu snel aan en dat is goed nieuws: je baby kan nog wel wat pondjes gebruiken. In de laatste weken wordt ‘ie lekker mollig en weegt zo’n twee kilo. Nu is je baby ongeveer 41 centimeter en hier komt nog een kleín beetje bij de komende weken. Jij bereidt je ondertussen bewust én onbewust voor op de bevalling. Hierdoor is er soms geen ruimte voor andere onderwerpen; dit noemen we ook wel zwangerschapsdementie. Het is wel handig dit te vertellen aan mensen om je heen, dan begrijpen ze ook waarom jij drie keer vraagt hoe het toch met die en die is. Ook voor vaders is de bevalling een spannend moment. Daarnaast waggel je vrolijk voort met een dikke buik en lijkt geen één houding meer echt comfortabel. Gelukkig heb je vanaf week 34 recht op verlof. Neem geen werk mee naar huis en zorg dat je kunt ontspannen. Deze tijd is voor jou en je baby!

Tips 33 weken zwanger:
Staar naar je pas gekochte rompertjes en pyjamaatjes en fantaseer er op los: ligt je baby hier straks écht in? En heb je er voldoende op voorraad?
 Shop-tip: baby’s hebben vaak last van rode, schrale billetjes. Haal hiervoor een goede crème in huis.
♥ Shop-tip: wil je er tijdens je kraamperiode op je best bij liggen? Leg alvast mooie (positie) nachtkleding klaar!

Andere bekeken ook..

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods