Week 18 – Je baby’s krijgt iets unieks…

Je kleine wordt steeds actiever en gaat de omgeving ’s goed verkennen. Dit kun je al een béétje voelen. Hoe groot is je baby nu? En hoe zorg je dat het groeiende buikje representatief op je werk verschijnt?

Dit is de week dat je baby echt een identiteit krijgt: op de vingertoppen ontwikkelen zich unieke vingerafdrukken. Je baby is al zo’n twintig centimeter lang, weegt tweehonderd gram en heeft de grootte van een tomaat. Niet zo gek dat jij, nu je buik wat zwaarder wordt, af en toe uit balans raakt of een beetje duizelig bent. Dit laatste komt door het hormoon progesteron. En, heb je de eerste schopjes al gevoeld? Je baby en jij hebben op dit moment nog een omgekeerd ritme: terwijl jij overdag rond hobbelt wieg je de kleine in slaap, maar ’s nachts, als je rustig slaapt, begint je baby aan de ochtendgymnastiek. De kans is groot dat je dit voelt! Maak je partner wakker en geniet samen van de eerste bewegingen.

Tips 18 weken zwanger:
 Je gaat je eerste kinderwagen kopen, baby-mijlpaal! Laat je goed adviseren er zit veel verschil in de kwaliteit en opties van een kinderwagen. 
 Mijn tip: laat je inspireren en adviseren bij Babypark en koop vervolgens je spullen bij Babydump. Dat scheelt weer in de kosten.

Andere bekeken ook..

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods